Goal.com: Diego Contento i Franck Ribery uvršteni u tim 16 kola Bundeslige

Diego Contento – (Bayern München)

Prema Goal.com-u Diego Contento je uvršten u tim 16 kola Bundeslige: On je kao u uvijek aktivan u napadu, i pruža jaku podršku Ribery'u u realizaciji napada. Međutim i pored toga on sam je najviše u odbrani primjećen, on je fenomenalno osvojio 75% njegovih izazova, te najpravio odličan posao oko gol-linije, uz to on je napravio nekoliko drugih opcija bodovanja sa pravovremenom intervencijom.

Franck Ribery (Bayern München)

Nakon duge pauze, Francuz se vraća u svoju formu u tim, sa inzvarednom predstavom protiv St. Paulia. On je bio iznimno aktivan po lijevoj strani, te je uz to napravio čak 72 dodira sa loptom. On je dao samo jedan gol, ali uz to on je i napravio nekoliko dobrih asistencijaza pogodak. Ono što je najvažnije krilni čarobnjak Bayerna se polako vraća u svoju staru formu.

Izvor vijesti Preveo: Taba


fcbmunchen
Dva zlatna pravila na mome profilu: 1. Nepravim dizajne budalama, zato nepitajte me! 2. Ko ostavi na mome blogu komentar pozzz, navrni imam novi post ili slicno , ide na "BLOCK LISTU" blogger.ba korisnika zato postujte ova dva zlatna pravila :D

3 komentara

Komentariši