Diego Contento šest mjeseci na posudbi u Kölnu?

http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/1009/Bilder/diego-contento-bayern-514.jpg

Prema izvještaju ‘Kickera’, Köln je zainteresovan za dovođenje na posudbu visoko rangiranog mladog Diega Contenta iz Bayerna na oko 6 mjeseci. Trenutno on je pod ugovorom aktuelnog prvaka Njemačke.

"Geissböcke" su razočarani na formu njegovih igrača ove sezone, te je priznao već 30 primjljenih golova u 16 utakmica. Dakle, trener Frank Schaefer je u potrazi za pojačanjem zadnje linije koju želi dovest već u Januaru, te navodno Contenta vidi kao odlično riješenje za to.

20-godišnji lijevi bek je proizvod Bayernove akademije mladih igrača, te je od kako je potpisao njegov prvi službeni ugovor dosad u Bundesligi odigrao ukupno 16 utakmica.

Trenutno Louis van Gaal u ovom trenutku Contenta smatra kao važnim dijelom prvog tima, pa prema tome ostaje da se vidi hoće li Bayern ipak pristati na posudbu mladog igrača Kolnu za drugi dio sezone.

Ali, uprava Kolna se nada da će već na zimu uspjet dovesti lijevog beka, a uz to i uspjeti dovesti Contenta na posdbu.

by:Taba

fcbmunchen
Dva zlatna pravila na mome profilu: 1. Nepravim dizajne budalama, zato nepitajte me! 2. Ko ostavi na mome blogu komentar pozzz, navrni imam novi post ili slicno , ide na "BLOCK LISTU" blogger.ba korisnika zato postujte ova dva zlatna pravila :D

2 komentara

Komentariši