Arjen Robben slijedeće sedmice počinje opet trenirati sa ekipom

http://bilder.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/12/12/arjen-robben/robben-17968167-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg
Dobrim vijestima u Bayernu nema kraja. Prvo jedna sigurna pobjeda protiv St.Paulia rezultatom od (3-0), onda produživanje ugovora sa Schweinsteigerom do 2016, a sada najnovija vijest je da se Robben od slijedeće nedjelje vraća na treninge sa ekipom.

Prema informacijama Njemačkog "Bild-a", Holanđanin, turbo dribler Bayerna se na trening zajedno sa ostalim timom vraća već od slijedeće nedjelje. Ovo je Robbenu prvi put u ovoj polusezoni da trenira: "Plan je bio da se vratim u Januaru da treniram sa timom ali, sretan sam što sam već tu sada na kraju polusezone, i nadam se da ću već u Januaru zaigrat."


Robben se vratio!

Robben u ovoj polusezoni nije odigrao niti jednu utakmicu za Njemačkog Rekordnog Prvaka.

Robben se povrijedio u nekoj od utakakmica na kojoj se Holandija pripremala za SP u Africi, te je on i uz znanje doktora o njegovo povredi zaigrao skoro pa cijeli turnir. Nakon SP, po povratku sa povredom mišića u Munchen, on nije odigrao niti jednu utakmicu.

Bayern treba Robbena, ako žele da se ubace u borbu za titulu Prvaka Njemačke.

Izvor: www.bild.de

fcbmunchen
Dva zlatna pravila na mome profilu: 1. Nepravim dizajne budalama, zato nepitajte me! 2. Ko ostavi na mome blogu komentar pozzz, navrni imam novi post ili slicno , ide na "BLOCK LISTU" blogger.ba korisnika zato postujte ova dva zlatna pravila :D

2 komentara

Komentariši