Mainz: RESPECT!!!! Bayern: Velika kriza !!!!

Mislim stvarno, al, Mainz zaslužuje sve najbolje. Imaju ekipu koja rastura, nemam komentara za njih. Što se tiče " Bayerna ", mislim da ovo nije Bayern kojeg smo gledali prošle sezone u Bundesligi i nije to Bayern koji je osvojio titulu Bundeslige i Bayern koji je dogurao do finala Lige Prvaka. Ja ne znam stvarno šta se dešava sa Bayernom, ali mislim a je ova utakmica protiv Dortmunda bila znak za ozbiljnu krizu. Pitanje je dali će se Bayern uspjeti provući u LP ili čak u Europa League jer ovako kako su krenuli……..Olić je izjavio neki dan da ako Bayern izgubi utakmicu protiv Dortmunda da će biti pakao. I biće pakao. Bayern je izgubio od Dortmunda 2:0. Bayern je na 12. mjestu za 8 bodova i zaostaje čak 13 bodova za vodećim Mainzom. Ne znam šta bi više pisao, ja sam razočaran, iznenađen! Nešto se moralo desiti da Bayern igra ovako loše. Ili je do igrača ili Van Gaal probava neku novu taktiku. Nema realizacije, nema odbrane, nema sredine, za kratko nema ničega!!!! Ove pobjede u Ligi Prvaka, mislim da je to sve sreća koja će jednom Bayern napustiti. Mislim da je vrijeme da Bayern počne razmišljati o novim igračima i novim investiranjima u jesenjem dijelu jer mislim da je to jedan od mogućih izlaza iz ove krize.
1.Butt je star, on nije više golman koji treba da čuva mrežu Bayerna, Bayern treba kupiti novog golmana.
2. Odbrana nam je čista 0. Treba tu neko kao Puyol, čovjek koji bi imao kontrolu u zadnjoj liniji i koji bi zaustavio većinu akcija protivničke ekipe.
3. Treba neko zamijeniti Pranjića, a to treba biti čovjek kalibra kao Ribery jer kao što vidite : Ribery ozlijeđen.
4. Ne može Lahm napuštati odbranu da bi kreirao napad. To je razlog kontranapada koji rezultuju na kraju golom.

 Ostaje nam da vidimo šta će se desiti do jesenjeg dijela a onda neka se potrude nek barem dođu među top 5 ekipa Bundeslige.

Kome se čita nek čita, ko ima komentar nek komentariše!

by : fcbmunchen

fcbmunchen
Dva zlatna pravila na mome profilu: 1. Nepravim dizajne budalama, zato nepitajte me! 2. Ko ostavi na mome blogu komentar pozzz, navrni imam novi post ili slicno , ide na "BLOCK LISTU" blogger.ba korisnika zato postujte ova dva zlatna pravila :D

4 komentara

Komentariši