Ribery: Znam da me Mourinho cijeni, ali već sam zaboravio na Real


 Frank Ribéry

Francuski nogometni reprezentativac Franck Ribery u razgovoru za Kicker ističe da nimalo ne žali što je sa svojim klubom Bayernom produžio ugovor do 2015. godine…

Madridski Real navodno je u ljeto 2009. godine Bayernu ponudio 80 milijuna eura za transfer Riberyja, ali je Bayern tu ponudu odbio, kao i sve ostale koje su pristizale u kancelariju bavarskog nogometnog velikana.

Ribery je u svibnju ove godine potpisao novi ugovor s Bayernom do 2015. godine, čime su, napokon, bile završene učestale špekulacije o klubu u kojem će igrati u nastavku karijere.

– Ta priča je gotova. Vrlo sam sretan što sam produljio vjernost Bayernu, u mojim očima je to uvijek bio veliki klub. Zapravo, mi ovdje u klubu imamo pravu veliku obitelj. U Bayernu sam uvijek imao odličan tretman, a ako sam sretan i zadovoljan čovjek, kao što jesam, nogomet mi pruža puno zadovoljstva – ispadali su bomboni Riberyju iz usta.

 Frank Ribéry

Da je scenarij bio drukčiji, odnosno, da je onomad potpisao za Real, danas bi ga vodio Jose Mourinho.

– Znam da me gospodin Mourinho cijeni i da mu se dopada moj stil igre. No, najvažnije je da sam uvjeren kako sam napravio pravi potez kada sam produžio ugovor s Bayernom – zaključio je 27-godišnji Ribery, koji je u Bayernu, od dolaska 2007. godine iz Marseillea, odigrao 116 utakmica. Zabio je 42 gola i upisao 49 asistencija.

fcbmunchen
Dva zlatna pravila na mome profilu: 1. Nepravim dizajne budalama, zato nepitajte me! 2. Ko ostavi na mome blogu komentar pozzz, navrni imam novi post ili slicno , ide na "BLOCK LISTU" blogger.ba korisnika zato postujte ova dva zlatna pravila :D

4 komentara

Komentariši